Audition til Syver & Beatrice - et sommermysterium

Danser eller synger du - eller begge deler -  og har du lyst å være med på vårens morsomste musikaleventyr?

Da kan du melde deg på audition til årets oppsetting av Syver og Beatrice - et sommermysterium! Du har sikkert hørt om den sjarmerende sundbåten Syver og hans eventyr nede på havna? Denne musikalen hadde urpremiere juni 2016, og nå kjører vi i gang med ny runde. Familiemusikalen spilles i 9. og 10. juni i Kristiansund. Kanskje blir akkurat DU med denne gangen?

Vi er på jakt etter gutter og jenter fra 12 år (2006-modeller) og oppover til både store og små roller! Er du voksen og kjenner at det bobler i magen etter å være med å lage musikal? Ja - da vil vi også at du kommer på audition.

På audition må du synge en sang for oss og være med på en felles bevegelsesdel. Har du lyst å være med som danser, ønsker vi at du kommer på audition og framfører valgfri dans for oss.

Audition: lørdag 10. mars 2018 på Kristiansund kulturskole. 

Påmelding og frist: send en e-post til opera@oik.no innen mandag 5. mars 

Vi vil gjerne ha informasjon om navn, alder og om du har vært med i musikal/teater/danseforestilling eller lignende tidligere. I tillegg vil vi også vite om du kan tenke den en spesifikk rolle i stykket, eller om du vil være en del av ensemblet, og om du helst bare vil synge, danse eller begge deler.