bibliotek

Opera på biblioteket

b

Blast from the past, AVLYST

b

Blast from the past, AVLYST

Allsang

Allsang i Vanndamman, FLYTTET

DJ

Dansejubileum UTSATT

mm

Maria Mena

Opera på biblioteket

Fredag 31. januar

Operaens Førstedame
Kirsten Flagstad er en av tidenes største operastjerner og en av Norges mest kjente utøvende kunstnere. Leder for Kirsten Flagstad Museum Annika Engelhart gir et innblikk i Kirstens fantastiske historie, hennes private liv og hennes eventyrlige karriere og bringer oss nærmere kvinnen som fikk tilnavnet «Århundrets Stemme». Kirsten Flagstad blir fortsatt hedret som en av de mest strålende sangerinner som noensinne har kastet glans over de store verdensscenene.

 

Fredag 7. februar

Hvem var de?
Spelemann på taket som spilles under Ope-rafestukene henter sin handling fra en tenkt landsby i Russland ca. 1905. De blir fordre-vet fra hus og hjem og vi kan forestille oss at noen endte opp i Kristiansund. Kristiansund er den byen i Møre og Romsdal som i tiden før 2. verdenskrig hadde flest innbyggerne av jødisk opprinnelse. Jødene representerte en gruppe mennesker som flyktet fra forføl-gelse, tortur og fattigdom i sine opprinnelige hjemland som Russland, Polen, Latvia og Litauen.

 

Fredag 14. februar

Svein Sæter

er en norsk forfatter, kåsør, dramatiker, oversetter og journalist. Han er sønn av Einar Sæter.Sæter har skrevet mer enn 20 sakprosabøker med stor spennvidde, men ofte med historiske tema. Han skriver også musikkteater, i samarbeid med komponister som Jo Inge Nes og Frode Alnæs. Denne fredagen skal han kåsere om, og lese tekster av Hans Hyldbakk.

 

  • Kristiansund Bibliotek
  • 1 time
  • Fri entrè
    • 31. januar Kl. 12:00
    • 7. februar Kl. 12:00
    • 14. februar Kl. 12:00