SolSnu konsert med Elg

 

Operaen i Kristiansund er veldig glad for å kunne slippe nyheten om at ELGs SOLSNU-konserter blir en del av vårt program for sesongen 2018/2019.

22. desember blir det to fantastiske SOLSNU-konserter i Festiviteten, som markerer avslutningen på ELGs jubileumsår, starten på julefeiringen for mange og feirer samtidig at vi går mot lysere tider. Med seg på disse konsertene har han Operaens strykekvartett, samt Kristiansund Operakor og vi kan love en mektig musikkopplevelse i Kristiansunds storstue.

ELG har vel for alle vært mest kjent som selveste stemmen i Dance With A Stranger, men de seneste årene har han også som soloartist blitt en folkekjær artist som i snart 40 år har gjort seg bemerket også langt utover Norges grenser. I år er ELG 60 år, noe som definitivt skal markeres både med nytt album og konserter i store deler av landet. 

ELG er for tiden aktuell som vinner av TV2’s «Århundrets stemme» og blir å se i flere TV program i år, før han legger ut på sommerturné med Dance With a Stranger.

Hardtarbeidende ELG slipper i år sitt 7 soloalbum, «det går ein drøm gjennom landet» etterfulgt av jubileumsturné med band. Første singel slippes i mai, før selve albumet kommer i september. Denne gang har låtene fått Norske tekster, noe som publikum har etterspurt etter at han slapp albumet” STORM” i 2010.

I fjor vinter ga ELG ut” Feelosophy” til gode kritikker fra både lokal og nasjonal presse. Uansett setting, om det er band, duo eller solo, slutter ikke publikum å bli berørt av ELG`s helt egne måte å formidle på, noe han fikk bevist i den populære TV serien” Hver gang vi møtes”.

Hans tolkning av deLillos ”Hjernen er alene” er fremdeles en «snakkis» også blant andre artister. TV2 ga ham da” skylden” for å lage kunst på live-TV.

Billetter til SOLSNU i Festiviteten slippes onsdag 30. mai. Konsertene er 22. desember 2018, kl. 17 og kl. 20. 
 

 

  • Festiviteten
  • 1 time og 30 minutter
  • 495,-
    • 22. desember Kl. 17:00 Kjøp
    • 22. desember Kl. 20:00 Kjøp