Odd Nordstoga Aleine Heime

Odd Nordstoga

Visekongen Odd Nordstoga til Operafestukene 2017!

Operaens Strykekvartett

Fra viser til tango – med historiefortelling og storlyging

Velkommen til en stemningsfull konsert på Halåssetra!

Elg

SolSnu konsert med Elg

SOLSNU med ELG & Operaens Strykekvartett

Odd Nordstoga

Musikeren og låtskriveren fra Vinje i Telemark, som for alvor ble kjent for soloalbumet Luring i 2004, står på scenen i Festiviteten fredag 17. februar. 11. november slipper han sitt nye soloalbum Aleine Heime. Vi ser fram til å oppleve den folkekjære artisten i Festiviteten, og det er stor stas å få han hit under Operafestukene!

Fra Odd Nordstoga selv:

Det er no eit år sidan albumet ”Dette Landet” kom ut. Med låtar som ”Kunsten å gå”, ”Diesel og Bensin” og ikkje minst tittel-låten ”Dette Landet”, har dette blitt ein av mine største suksessar til no. Det har vore fulle hus og stormande jubel nær sagt overalt. Tusen takk! Ein fantastisk tur rett og slett.

No mønstrar eg på turnebussen igjen, og feirar dette albume. Dette blei så fint, tykte både katten min og plateselskapet, at me gjev det ut no i november. Plata heiter sjølvsagt ”Aleine heime” og inneheld låtar eg har laga, men som eg ikkje før har spelt inn sjølv, ein coverlåt av fantastiske Lars Winnerbäck og ellers mine eigne akkustiske tolkningar av, nettopp, meg sjølv. Alt ligg til rette for ein musikalsk fullkomen kveld.

 Billettene slippes fredag 4. november kl. 09.00

 

  • Festiviteten
  • Ikke oppgitt.
  • kr. 420,-
    • 17. februar Kl. 22:30 Kjøp