Klassisk Kristiansund

Klassisk Kristiansund

Velkommen til Klassisk Kristiansund!

God sommer!

Ny sesong kommer...

Lørdag 24. august slipper Operaen i Kristiansund informasjon om den kommende 2019/2020-sesongen! Da vil alle forestillinger, datoer, priser og informasjon være tilgjengelig på vår nettside. Frem til da ønsker vi alle en fantastisk sommer!

Klassisk Kristiansund

Denne sesongen byr på mange flotte konserter med musikere fra Operaens Sinfonietta. Fra oktober til mai spiller de sammen i ulike grupper, på ulike steder og gir deg herlige musikkopplevelser!

20. oktober: Make American Music Great Again!

Musikerne i Operaens Sinfonietta inviterer til en kveld med amerikansk musikk av blant andre Charles Ives, Burton, Kieth Jarrett og Copland. 

22. november: Oui Oui!

Denne kvelden byr på romantisk musikk, franske følelser og herlig stemning. Debussy, Poulenc, Brahms og Satiue er noen av komponistene som står på programmet. 

18. februar: Debussy & Stravinskij!

Klassisk Kristiansund i Operafestukene gir deg muligheten til å bli bedre kjent med flotte verk fra de kjente komponistene Debussy og Stravinskij. 

4. mai: Kontraster!

Kontraster er temaet når de siste tonene i Sinfoniettaens konsertserie for denne sesongen, skal spilles. Hele Operaens Sinfonietta tar oss med på en musikalsk reise fra barokken og nærmere vår egen tid. 

  • Festiviteten
  • 1 time
  • 180,- (u)
    • 18. februar Kl. 19:00 Kjøp