Jo Nesbø

Jo Nesbø & Lars Jones

Velkommen til intim og flott konsert med Jo Nesbø & Lars Jones!

den forsvunne diamant

Den forsvunne diamant

Bli med på jakten på den forsvunne diamant!

AUDITION

SPELEMANN PÅ TAKET- AUDITION I KRISTIANSUND

Går du med en skuespiller i magen og har lyst å stå på scenen? Nå har du muligheten!

Vågen

Operaens sommerfestdager

Sommerfestdager arrangert av Operaens Sinfonietta

Jo Nesbø & Lars Jones

JO NESBØ slo først gjennom på med popbandet Di Derre. Med seks albumutgivelser og landeplager som ”Jenter” og ”Rumba med Gunn (1-2-3)” er de selve eksempelet på lyden av norsk 90-tallspop.

Jo Nesbø har også hatt en aktiv solomusikerkarriere, med kassegitar rundt halsen og bassist Lars Jones ved sin side. Han har videre skrevet seg inn i litteraturhistorien med kriminalserien om privatetterforskeren Harry Hole.

Det som begynte som en engangs-happening har etter hvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sammen med multi-instrumentalist Lars Jones.

Tanken var å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill, to stemmer og en smule nærhet. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke – og kanskje til og med litt varme.

LARS JONES er en ettertraktet musiker både live og på plate, og har samarbeidet med blant andre Anne Grete Preus, Dronning Mauds Land, Grete Svendsen og Di Derre. Han har også gitt ut soloalbumet Raindrops to the Desert (1996).

Vi gleder oss til en intim og flott konsert i Festiviteten! 

Tidligere i 2018 ga Nesbø ut krimbok og thriller Macbeth, inspirert av Shakespeares råeste drama. Siden vi under Operafestukene 2019 setter opp Verdis opera Macbeth, inspirert av samme Shakespeare-stykke, er det ekstra gøy å kunne fortelle at Jo Nesbø vil ha en boksignering i Festiviteten, før konsertstart. Her har du mulighet til å sikre årets julegave - og leve deg inn i Macbeth-universet før februar!

Billetter til denne konserten slippes mandag 1. oktober kl. 10.00!

  • Festiviteten
  • 2 timer
  • 450,-
    • 24. november Kl. 19:30 Kjøp